Главная » 2009 » Январь » 18 » Latvijas ziemas čempionāts "B" grupai (2. diena)
17:03
Latvijas ziemas čempionāts "B" grupai (2. diena)
Šodien, 18. janvārī aizritēja Latvijas čempionāta "B" grupai otrā sacensību diena. Startējot ļoti spēcīgā konkurencē, trīs mūsu vieglatlēti godam aizstāvēja sporta skolas godu. Tāpat kā vakar, visaugstāk no mūsējiem tikusi Sintija Kaufelde. Viņa, labojot personīgo rekordu 1000 metru skrējienā (3:27,51), izcīnīja augsto 6. vietu. Atzinīgi jānovērtē Antona Tjumina starts 300 metru skrējienā. Viņa uzrādītais rezultāts 44,62 sek. deva viņam 17. vietu, turklāt jāatzīmē, ka viņš bija 5. labākais starp 95. gadā dzimušajiem zēniem. Tas vieš cerības, ka nākotnē viņa starti "B" grupā (un jādomā arī vecākās grupās) dos viņam augstu vietu valstu sacensībās. Godam šodien cīnījās mūsu trešā vieglatlēte Pārsla - Esmeralda Sietiņa, startējot 300 metru skrējienā. Viņa, jau skrējiena pirmajos metros neveiksmīgi pakrita, aizķeroties aiz nokritušās sāncenses, un finišu sasniedza pēc 52, 56 sek. Bet šoreiz jāuzteic nevis uzrādīais rezultāts, bet gan viņas cīņasspars, mērķtiecība un drosme turpināt distanci, pat pēc kritiena.
Tātad, pavelkot svītru zem divu dienu sacensībām Rīgā, šīs sacīkstes noteikti jāieskaita mūsu treniņgrupas aktīvā. Jo:
  1. trijiem no četriem vieglatlētiem izdevās labot personiskos rekordus atbildīgās sacensībās (dažam pat divās disciplīnās);
  2. tika izcīnīta Latvijas čempionāta godalga (bronza Sintijai Kaufeldei 600 metru skrējienā), kā arī vēl viena vieta labāko sešiniekā, un viena vieta spēcīgāko divdesmitniekā (17. vieta Antonam Tjuminam 300 metru skrējienā).
Atgādinu, ka nākamnedēļ visiem mūsu treniņgrupas audzēkņiem gaidāmas atbildīgas sacensības. Vispirms plānojam startēt Jēkabpilī "C" grupas sacensībās, pēc tam piektdien un sestdien "B" grupai jāstartē Rīgas čempionātā, un visbeidzot svētdien "C" grupai ir visatbildīgākais starts sezonā - Latvijas čempionāts "C" grupai. Gaidāms, ka šī nedēļa atnesīs mūsu vieglatlētiem ne vienu vien medaļu. Vēlu visiem veiksmi!
Просмотров: 1078 | Добавил: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]