Главная » 2009 » Май » 21 » Mūsu vieglatlētu starts SS "Arkādija" atklātajās sacensībās "C" un "D" grupām
21:43
Mūsu vieglatlētu starts SS "Arkādija" atklātajās sacensībās "C" un "D" grupām
Šodien, 21. maijā "Daugavas" stadionā norisinājās SS "Arkādija" atklātās sacensības 96.-97. g. dz. un 98. g. dz. un jaunāku vieglatlētiem. Tajās īpaši veiksmīgi startēja sporta skolas un mūsu treniņgrupas audzēkņi.
Marina Bolotova turpina priecēt ar veiksmīgiem startiem sprinta disciplīnās. Šoreiz viņa palika nepārspēta 60 m un 300 m distancēs, ļoti aizraujošā cīņā pārspējot allaž spēcīgās "Ausekļa" meitenes. Viņas rezultāti ir arī jauni personīgie rekordi - 60 m (8,3 sek), bet 300 m (46,1). Un protams prieks par Marinas dubultuzvaru.
Darja Druganova ļoti veiksmīgi aizvadīja sacensības 60 metru skrējienā (98. g. dz. un jaunāko meiteņu konkurencē). Viņai izdevās iekļūt finālā un tur par nieka tiesu zaudēt cīņu par trešo vietu. Rezultātā izcīnīta 4. vieta. Bet toties viņas starts 300 metros bija ārkārtīgi veiksmīgs. Darja šajā distancē uzrādīja augstu rezultātu - 50,5 sek. un izcīnīja pelnītu 2. vietu.
Iļja Azarevičs sekoja meiteņu piemēram un arī iekļuva 60 metru finālskrējienā ar 5. labāko rezultātu. Finālā spēcīgajā konkurencē viņš izcīnīja 6. vietu. Bet 300 metros viņš piekāpās tikai vienam jaunajam atlētam un ar augstu rezultātu - 46,7 sek. - izcīnīja 2. vietu.
Endija-Lāsma Tērauda pirmo reizi mūžā oficiālās sacensībās piedalījās 60 metru finālskrējienā, tajā iekļūstot ar 4. labāko laiku un noskrienot personīgo rekordu 8,6 sek. Finālā ļoti spēcīgā konkurencē tiesneši viņai piešķīŗa 6. vietu. Tikpat veiksmīgs bija arī viņas starts 300 metros - 6. vieta ar rez. 50,6 sek.
Liāna Narnicka šajās sacensībās startēja lodes grūšanā un izcīnīja pārsteidzoši augstu vietu - 4. vietu. Viņas rezultāts - 8,28 metri (jauns personisks rekords).
Aleksandrs Saļzirins aizvadīja 60 metru priekšskrējienus un ar rez. 9,1 sek. izcīnīja 13. vietu 28 dalībnieku konkurencē.
Vēl ir jāatzīmē citu sporta skolas audzēkņu veiksmīgie starti. A. Klapotes audzēkņi Elizabete Priekule un Reinis Ozols izcīnīja pārliecinošas uzvaras 1000 metru distancē. A. Šalajevskas audzēkne Jana Stafeckis "D" vec. gr. izcīnīja otro vietu 1000 metros.
Kopumā mūsu treniņgrupas audzēkņi izcīnīja 2 uzvaras un 2 otrās vietas.
Просмотров: 931 | Добавил: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]