Главная » 2010 » Февраль » 17 » SS "Arkādija" atklātās sacensības "C" un "D" grupām (papildināts + protokoli)
17:53
SS "Arkādija" atklātās sacensības "C" un "D" grupām (papildināts + protokoli)
Darja Druganova un Endija-Lāsma Tērauda uz goda pjedestāla 300 metrosŠodien, 18. februāri, Rigas sporta manēžā norisinājās SS "Arkādija" atklātās sacensibas "C" un "D" grupām, kurās pavisam piedalijās vairāk kā 400 jauno sportistu no daudziem Latvijas reģioniem. Šajās sacensibās ar panākumiem startēja ari 3 musu treniņgrupas audzēknes - Darja Druganova, Endija-Lāsma Tērauda un Marika Butkeviča. Pirmā disciplina skrejceļā - 60 metru skrējieni. Augstāko vietu no treniņgrupas audzēknēm ieguva Endija-Lāsma Tērauda, kurai personiskā rekorda atkārtojums - 8,6 sekundes un izcinitas tiesibas startēt finālā. Finālskrējienā Endija nedaudz zaudēja ciņā par trešo vietu un gala rezultātā viņai augstā 4. vieta. Savukārt Darja Druganova izcinija 7. vietu ar personisko rekordu (8,8 sekundes ar rokas hronometrāžu), bet Marika Butkeviča ar personiskā rekorda atkārtojumu  - 9,0 sekundes ieguva 12. vietu 50 dalibnieču konkurencē. Šajā distancē dubultuzvaru svinēja "Arkādijas" audzēkņi - uzvara Viktorijai Barkovai (trenere J. Iļjušina) - 8,3 sekundes un 2. vieta Darjai Rosohai (rezultāts 8,5).
Tālāk par 300 metru skrējieniem. Kopumā 37. dalibnieču konkurencē divas musu meitenes nokļuva uz goda pjedestāla. Darja Druganova ieņēma 2. vietu ar personisko rekordu 48,7 sekundes, bet Endija-Lāsma Tērauda uzreiz aiz viņas, izcinot 3. vietu ar personisko rekordu telpās 49,2 sekundes. Savukārt Marika Butkeviča, izejot cauri pirmajām ugunskristibām 300 metru distancē ieņēmo augsto 7. vietu ar labu pirmrekordu 50,4 sekundes.
Par citu audzēkņu veiksmigākajiem startiem. "C" grupas meitenes. 1000 metru skrējienā atkal dubuluzvara "Arkādijai". Uzvara Viktorijai Barkovai (3:28,6), bet 2. vietā Anastasija Beļšova (trenere A. Šalajevska) - 3:33,5. Tāllēkšanas sacensibās ar 4,64 metru tālu lēcienu uzvara Darjai Rosohai (trenere Mārite Ārente).
C grupas zēni. 300 metru distancē 1. vietu izcinija Julijas Iļjušinas audzēknis Dmitrijs Namavirs (rezultāts 47,4). Viņam ari uzvara tāllēkšanas sacensibās ar rezultātu 4,65 metri.
Pārējie rezultāti pieejami ŠEIT
Просмотров: 1726 | Добавил: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]