Главная » 2010 » Январь » 7 » SS "Arkādija" audzēkņi ar panākumiem startē Jēkabpilī
21:52
SS "Arkādija" audzēkņi ar panākumiem startē Jēkabpilī
Šodien, 7. janvāri sporta skolas audzēkņi viesojās Jēkabpili, Jēkabpils rajona sporta skolas atklātajās sacensibās "B" grupai. Sacensibās piedalijās viesi no vairākām Latgales un Vidzemes pilsētām, kā ari 15 sporta skolas "Arkādija" vieglatlēti, tai skaitā 10 musu treniņgrupas audzēkņi. "Arkādijas" audzēkņi šajās sacensibās izcinija divas  individuālās uzvaras, kā ari tika pie uzvaras 4x150 m meiteņu stafetē un sudraba 4x150 m zēnu stafetē. Bet par visu pēc kārtas.
Musu audzēkņi sacensibas sāka ar 60 metru priekšskrējieniem zēniem. Uz starta izgāja 5 musu puiši, bet ārtāko laiku no musējiem uzrādija Sandris Ozoliņš - 8,35 sekundes. Tas viņam deva 8. vietu 20 dalibnieku konkurencē. Uzreiz aiz Sandra sacensibu protokolā "pierakstijās" pirmo reizi sacensibās startējušais Arturs Harlamovs, kuram labs pirmrekords - 8,48 sekundes. Uzreiz aiz Artura 10. vietā palika Iļja Azarēvičs, kuram personigais rekords - 8,52 sekundes. Ar personigiem rekordiem atzimējās ari Jevgēnijs Mironovs un Aleksandrs Saļzirins, kuriem attiecigi 9,01 un 9,09 sekundes un izcinitas 16. un 18. vietas. Šajā distancē uzvaru izcinija Mārtiņš Kolita ar rezultātu 7,74 sekundes.
Tālāk uz starta devās musu meitenes, lai piedalitos 60 metru priekšskrējienos (uz starta pavisam izgāja 16 dalibnieces). Labāko rezultātu priekšskrējienos uzrādija Marina Bolotova - 8,61 sekunde, bet 5. vietu ar personisko rekordu izcinija Pārsla-Esmeralda Sietiņa (rez. 9,04 sekundes). Savukārt musu trešā dalibniece - Narimana Dana izcinija 7. vietu ar rezultātu 9,19 sekundes. Finālskrējienā pārliecinoši labākā bija Marina Bolotova, kura sasniedza jaunu personisko rekordu - 8,57 sekundes un izcinija musējiem pirmo uzvaru šajās sacensibās.
Nākamās uz startu devās meitenes 1000 metru skrējienā. Šajā distancē startēja 5 Aleksandras Šalajevskas audzēknes. Labāko rezultātu no viņām sasniedza ārpus konkurences startējusi Anastasija Beļšova (97. dz. gads) - 3:49,46, bet augstāko vietu - 5. vietu - izcinija Jeļizaveta Dobroskoka, kurai 3:58,13. Šajā distancē uzvarēja Jana Fedotovska ar rezultātu 3:44,02 sekundes.
Uzreiz pēc meitenēm uz starta 1000 metru skrējienā devās 6 zēni. Šajā distancē vieglu uzvaru izcinija Alberts Blajs ar rezultātu 3:01,81 sekunde. Tā bija musu audzēkņu otrā individuālā uzvara.
Pēc izturibniekiem uz starta devās 300 metru skrējējas meitenes, tajā skaitā ari 2 musu treniņgrupas pārstāves. Labākā no musējām šoreiz Narimana Dana, kura ar rezultātu 50,53 sekundes izcinija 4. vietu. Uzreiz aiz Narimanas sacensibu protokolā sevi atrada Pārsla-Esmeralda Sietiņa, kurai 50,67 sekundes un 5. vieta no 18 startējušām dalibniecēm. Šajā distancē uzvaru izcinija Alina Japiņa (49,53). Savukārt 300 metru skrējienā zēniem startēja 5 musu audzēkņi. Augstāko - 4. vietu - izcinija Antons Tjumins, kuram 45,30 sekundes. 7. vietā sacensibu protokolā ir Iļja Azarēvičs (rezultāts 46,57), bet labāko desmitnieku noslēdza krustugunis izgājušais Arturs Harlamovs, kura pirmrekords ir 47,82 sekundes. Uzreiz aiz Artura 11.vietā sacensibu protokolā ir Sandris Ozoliņš. Savukārt Jevgēnijs Mironovs 18 dalibnieku konkurencē ar rezultātu 51,15 sekundes ierindojās 14. vietā. Labāko rezultātu zēniem uzrādija Didzis Siksalietis no Cesvaines ar rezultātu 43,07 sekundes.
Sacensibu pēdējā disciplinā - 4x150 metru skrējienā uz starta izgāja divas musu komandas - gan meitenēm, gan zēniem. Vispirms pārliecinošu uzvaru stafetē izcinija musu meiteņu komanda, kurā skrēja Pārsla-Esmeralda Sietiņa, Narimana Dana, Jeļizaveta Dobroskoka un Marina Bolotova. Uzrāditais rezultāts - 1:37,96. Bet pēc meitenēm uz starta stājās zēnu kvartets - Sandris Ozoliņš, Iļja Azarēvičs, Alberts Blajs un Antons Tjumins. Četru komandu konkurencē izdevās izcinit 2. vietu. Tas ir pirmais musu puišu panākums stafetē kādās no sacensibām.
Musu vieglatlētu pirmais starts šajā gadā ir izdevies visai veiksmigs. Tika izcinitas 3 uzvaras un viens sudraba koplekts stafetē, kā ari izcinitas divas 4. vietas un viena 5. vieta. Jau nākamajā nedēļā Rigā norisināsies Latvijas čempionāts "B" grupai, kurā nepilnā sastāvā startēs ari musu treniņgrupas audzēkņi. Lai viņiem veiksmigs starts!
Просмотров: 1450 | Добавил: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]